Om mig

Jag heter Anna Angelica Andersson Renhuvud och är tjugofem år. Jag är snäll, omtänksam och envis. Lite lat är jag också, men vankas det shopping så är jag först upp ur soffan. Jag är alltså sämst på att spara – och bäst på att slösa. Handväskor och skor är nummer ett och två på listan, följt av nagellack. Synd att inte det var nummer ett, det hade onekligen blivit billigare så.

Min familj är utspridd över hela Sverige, och den är ungefär lika stor som ett fotbollslag (skulle vi engagera enbart syskonen skulle vi ha ett knattelag med en avbytare). Jag tycker om att skriva, jag älskar barn och läser jättesnabbt (det är lite av en dold talang). Jag har inte bara familj och vänner kvar i Sverige, utan också en hög med renar som jag inte ser så jätte ofta. När jag är och hälsar på i Sverige, håller dom sig nämligen mestadels i fjällen.

Efter över fem år i Frankfurt i södra Tyskland har jag nu tagit mina resväskor och flyttat till Irland. Eftersom jag en lördagskväll i november 2012 träffade Mannen med stort M. C bor och jobbar på Irland, så det var bara att flytta efter. Nu skriver jag om min vardag, som inte alltför ofta är på samma ställe någon speciellt lång tid. Sa jag att jag älskar att resa? Well, tur är väl det med vänner och familj utspridda över hela världen.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>