NY BLOGG

Vet ni vad, det är dags för en nystart. Jag har funderat ett bra tag, och det blir en ny bloggportal! Jag känner att jag verkligen startat ett nytt kapitel i mitt liv och behöver börja på ny sida. Så från och med idag kommer jag att blogga på vimedbarn.se. Ni hittar mig under angelicarenhuvud.vimedbarn.se och det är superenkelt att gå in på den bloggen istället för den här så klaga inte! Så fort jag har skaffat en ny mobil lovar jag också bättre bilder och förmodligen fler inlägg (eftersom jag har en tendens att blogga mer vid nystarter).

Så kom med mig till min nya blogg. Jag skriver ju så ni får följa mitt liv trots att jag är i ett helt annat land än ni! In och lämna en kommentar så jag vet att ni är med!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>