Tidig morgon

Idag blev det en tidig morgon eftersom Aehtjie ringde och ville småprata påväg till jobbet. Han har inte riktigt förstått att vi trots allt ligger en timme efter er i Sverige, så klockan var bara 7.20 här. Han tyckte jag inte skulle sova mer, jag kontrade att jag måste passa på eftersom jag inte kommer få sova på typ 20 år så fort kotten kommer. Han hade inga kommentarer på det.

Trots att jag inte kunde somna om ligger jag kvar i sängen. Läser tidningar och dricker te. Det är inte så dumt det heller. Idag har jag inte så mycket mer på schemat än att försöka få ihop arbetet om tvåspråkighet jag håller på med för tillfället. Kanske dra bort till Dunnes och kolla efter mer juldekoration. På söndag är det ju första advent och trots att jag inte kommer fira jul här på Irland i år vill jag pynta lite åtminstone. Igår gjorde jag pynt med hjälp av vaser jag redan hade, lite tejp (för raka linjer), äggvita och socker. I med lite julkulor och voilà! Jag är sjukt nöjd (eftersom jag inte direkt är känd för min pysslighet).

IMG_1437.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>