Work out

Idag chockade jag min kropp och åkte på gymmet. För första gången på typ, fem år kanske. Jag gillar ju egentligen inte att träna, men sedan jag blev gravid har jag fått en del krypningar i kroppen och jag vill vara stark inför förlossningen. Så framöver ska jag försöka få upp flåset lite.
Idag flåsade jag på crosstrainern, det var hur skönt som helst och jag är redan sugen på att åka dit igen! Det är lite dyrt, men jag ska försöka signa upp mig snart så blir det åtminstone lite billigare. Och det är värt det, min kropp är glad idag.

Sen höll kroppen dock på att svimma av alla endorfiner som plötsligt simmade runt i kroppen och jag tog mig hem och lagade lyxpasta till middag (jag passar på att äta lax när C är borta då han inte är jätteförtjust i det). Nu kollar jag på skräckfilm och pluggar, söndagen känns so far väldigt bra!

Och mina nya skor var asbra.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Work out

  1. Heja dig!!! :) Tips! Träffa en gravid-PT och få ett skräddarsytt styrkepass. Det är en del saker man bör tänka på när man är preggo och tränar. :)

    • Tack! Jag är inte säker på att det finns någon här, men jag har läst en del och kommer inte överbelasta något. Jag vill mest få upp flåset så det blir nog mest cross-trainer och cykling. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>