Sömnsvårigheter

Eftersom jag vaknade kl 5 igår somnade jag, relativt lätt, redan vid 23-tiden igår (efter två timmar av kastande hit och dit). Kl 4 vaknade jag av att C kom hem, och sen lyckades jag inte somna om igen. 2 timmar senare gav jag upp och nu ligger jag i soffan och dricker te, äter macka och lyssnar på Isfolket. Dom säger att det är för att förbereda sig inför kommande nätter (och att alla hormoner gör det svårt att komma till ro), men jag tycker det är en rysligt dålig uppfinning. Man borde väl få sova ut ordentligt innan det kommer en bebis som ska upp i tid och otid?

Nåväl, Aehtjie ringde igår och tvingade mig att lova att ta en promenad varje kväll framöver. Han sa att det var bra för bebisen. Så innan jag gick och la mig igår tog jag med mig hund och pojkvän ut på promenad – trots att det regnade!

Vem är jag att bråka med en man som har satt fem barn till världen.

Har någon nåt hett tips till hur jag lättare kan somna?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Sömnsvårigheter

  1. I do not see many comments here, it means you have low traffic. I know how to make your website go viral. If you want to know simply search in google for:
    Kimting’s Method To Go Viral

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>