Frankfurt Baby!

Efter en, inte så, lång resa kom vi fram till Bornheim och mötte upp Jessica som hjälpte oss in i Izabellas lägenhet som vi har haft turen att få låna medan vi är här! Där möttes vi av en lägenhetsmanual (Izabella är i Sverige och har en del special-lösningar i lägenheten) och en flaska vin! Fina, finaste vännen!

20140806-235932-86372915.jpg

Så efter en hämtpizza, ett glas vin och lite landning ska vi nu gå och lägga oss. Imorgon ska jag strosa i stan jag älskar, äta handkäs’ mit Musik och dricka Apfelwein!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>