Tanka vänner

Jag är hemma i Shannon igen efter en helt underbar helg i Frankfurt. Det har varit soligt och varmt och jag har fått massa Izabella-tid, vilket var det enda jag ville få ut av helgen! I fredags hängde vi ett helt gäng på Friedbergermarkt, drack vin och pratade viktigheter och strunt. Sen drog vi till the Parlour där vår vän Sascha hade födelsedagsfest, och efter ett snabbt överläggande om huruvida vi fick vara med på ”lads night” bestämdes det att vi faktiskt var ”the Swedish lads” och natten slutade sedan i Sachsenhausen.

20140309-222024.jpg

Resten av helgen blev SATC-maraton, filmer, god mat och ett snabbt besök hos Emmerich. Detta var precis vad jag behövde. En påminnelse om vilka underbara vänner jag har, och att allting finns kvar. Alltid.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>