Kärleken

Nu sitter jag på Dublins flygplats och väntar på att få boarda. Det är helt okej, fast för några timmar sedan var det riktigt pissigt. Det blir liksom inte lättare att skiljas åt allt eftersom tiden går. Man kan tycka att det borde bli lättare, jag menar nu har vi varit ihop i över tio månader och vi har flugigt kors och tvärs över halva Europa i över ett år för att få kramas med varandra. Men ju närmare vi kommer en flytt, desto jobbigare blir det att skiljas åt. Mycket konstigt det där. Dock har jag en teori, som verkar stämma, och det är att det är lättare att säga hej då när vi vet när vi ses nästa gång. Den här gången har vi inget datum inbokat, vilket gör det hela lite jobbigare. Förmodligen blir nästa gång när jag flyger över för att stanna. Det känns ju helt sinnessjukt, efter mer än ett års flygande ska vi få somna bredvid varandra utan ångesten molande i magen. Visst, det är en liten bit rädsla från min sida när det kommer till flytten – det är ju jag som tar hela mitt bohag och skeppar det till ett land jag aldrig tänkt att jag ska bo i. Men vet ni vad, jag har flyttat förut, jag vet hur man gör, och den här gången flyttar jag av den bästa anledningen. Jag flyttar för att få vara ihop med kärleken i mitt liv. Mannen jag planerar att gifta mig med, mannen jag vill att mina barn ska kalla pappa.

Något säger mig att det inte finns en bättre anledning.

20131218-062111.jpg

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Kärleken

  1. Pingback: 5 Things About Christmas In Japan Everyone Should Know

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>