Dagen i bilder

IMG_7889Först lekte jag med Oskar i parken och beklagade mig på Instagram att jag hade ont i benen efter gårdagens löptur. Jag visste då inte vad ont var..

IMG_7896För bara två timmar senare såg jag ut så här. Då hade jag hunnit luncha med Yvonne och skulle cykla in till Zeil för att köpa ett par löparshorts och drog en ashård vurpa mitt på torget. Jag skrapade upp hela knät (har man ju inte gjort sen man var 12) och hittar fortfarande fler och fler skrapsår, bulor och blåmärken. Tur att det finns apotek i vartenda hörn i detta landet och jag valde att dra min vurpa utanför ett. Såret ser helt okej ut nu, tack vare de tyska farmacisterna (?)

IMG_7897Sen hängde jag med den här godingen som var lite after-feber-sjuk idag. Men det var mysigt även fast hon vägrade sova och helst ville vara klistrad mot min kropp men samtidigt vara överallt någon annanstans. Hon är inte helt på det klara med vad hon vill än, tösen.

IMG_7904 IMG_7908Efter jobbet haltade jag mig ner till Main där vi köpte döner (kebab) från en båt och drack öl som vi beställde av en förbicyklande man som just startat utkörningsfirma. Man bara sms.ade (till en seriös sida bör tilläggas) vad man ville ha så kom ölen till floden där man satt. Så himla bra idé. Kvällen avslutades med glassdrinkar på Eisdiele (roligaste ordet). Trots vurpan har jag inte haft mycket att klaga på idag. Fina vänner, öl och solsken i världens bästa stad.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>