World War Z

Igår såg vi filmen World War Z och som jag trodde var det en riktig Angie-film.

  1. Brad Pitt var med
  2. Det fanns Zombies
  3. Det fanns en hjälte
  4. Brad Pitt var med

brad-pitt-world-war-zEn film kan ju knappt vara dålig med en sådan skådespelare..

Idag har jag lekt med Oskar, men han somnade tillslut i mitt knä så jag fick åka hem tidigare. Det resulterade i att jag fortsatte röja ur garderoben (jo jag shoppade en klänning på Esprit igår för övrigt. En in – minst tre plagg ut, det är ju min nya regel. Okej jag köpte ett par skor också så det rensas även där för fullt). Nu ska jag bara iväg och inhandla sopsäckar som jag kan frakta alla mina kläder i sen när det är dags att ta hem det i September. Fast efter denna sommars rensning kommer det inte finnas så mycket kvar..

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>